COMPATIBILITEIT VAN APPARATEN

COMPATIBILITEIT CHECKLIST

Naast de automatische apparaat compatibiliteitscontrole hierboven, worden hieronder de belangrijkste compatibiliteitsvoorwaarden vermeld, zoals het direct streamen vanaf iPhones en Android-telefoons.

STREAMING NAAR HOORTOESTELLEN

Stream telefoongesprekken, muziek of geluid van video's vanaf uw smartphone rechtstreeks naar uw Widex Moment hoortoestellen zonder dat u accessoires nodig heeft.
Houd er rekening mee dat de streamingprestaties kunnen variëren, afhankelijk van de fabrikant/het model van de telefoon.

Apple apparaten:

Widex-hoortoestellen maken rechtstreeks verbinding met uw iPhone, iPad of iPod, zodat u uw telefoongesprekken en muziek rechtstreeks naar uw hoortoestellen kunt streamen.

Controleer of uw telefoon compatibel is om audio naar Widex-hoortoestellen te streamen.

Made for iPhone hoortoestellen

Android apparaten:

Met Widex Moment hoortoestellen is het nu ook mogelijk om direct te streamen vanaf Android apparaten via het ASHA protocol (Audio Streaming for Hearing Aids).

MOMENT APP

EVOKE APP / ENJOY APP

TONELINK APP

REMOTE CARE APP

COM-DEX APP

De COM-DEX-app wordt niet meer bijgewerkt.

BEYOND APP

De Widex Beyond-app wordt niet meer bijgewerkt.

OPMERKING

Alle app-oplossingen en hoortoestellen zijn ontworpen en getest met de bovengenoemde apparaten en besturingssystemen.

Als uw Apple- of Android-apparaat niet wordt vermeld in de lijst met ondersteunde apparaten of een niet-ondersteund besturingssysteem heeft, is de functionaliteit van de app niet gegarandeerd. Neem contact op met uw audicien voor advies.

STAPPEN VOOR EEN BETER GEHOOR

Naar boven