5 simple trin: Par Widex MOMENT™-høreapparater med Apple iOS

FOR ALLE WIDEX MOMENT™ BLUETOOTH HØREAPPARATER

MOMENT/MAGNIFY™ appen er designet til at fungere med WIDEX MOMENT/MAGNIFY™ Bluetooth® høreapparater.

Med appen kan du styre og personliggøre dine høreapparaters lydindstillinger.

Når du har parret dine høreapparater med din smartphone, kan du streame lyd direkte fra dine kompatible iOS -enheder.

En liste over kompatible enheder kan findes her.

Du kan downloade Widex Moment appen fra Apple Store.

PARRING I INDSTILLINGER

1. Gå til Indstillinger (Settings) og Aktiver (Enable) Bluetooth®

2. Gå til Indstillinger (Settings)> Tilgængelighed (Accessibility)> Høreapparater (Hearing Devices)

3. Slå dine høreapparater FRA og TIL igen.

iPhone burde være i stand til at opdage de Bluetooth aktiverede høreapparater, der er i nærheden. Når iPhone finder høreapparaterne - Klik på høreapparaterne for at parre.

4. Høreapparaterne er tilsluttet (connected).

Sørg for at vælge slukke - "Play System Sounds" til høreapparater for den bedste ydeevne.

5. Menuen i iPhone høreapparater viser, at høreapparaterne er tilsluttet, og i menuen er det muligt at justere lyd og ændre program på høreapparaterne.

Vi anbefaler brugere at downloade WIDEX MOMENT/MAGNIFY appen for at kunne styre mest muligt på høreapparaterne.

MOMENT/MAGNIFY App – hjemmeskærm

Du kan nu begynde at bruge dine parrede WIDEX MOMENT/MAGNIFY ™ høreapparater med MOMENT/MAGNIFY appen.

Enjoy the world of sound with WIDEX MOMENT/MAGNIFY™

Gå til toppen