SÅDAN PARRER DU DINE HØREAPPARATER TIL EN
ANDROID SMARTPHONE

FOR ALLE WIDEX MOMENT™ BLUETOOTH HØREAPPARATER

MOMENT ™ appen er designet til at fungere med WIDEX MOMENT™ Bluetooth® høreapparater.

Med appen kan du styre og personliggøre dine høreapparaters lydindstillinger.

Når du har parret dine høreapparater med din smartphone, kan du streame lyd direkte fra dine kompatible iOS -enheder.

En liste over kompatible enheder kan findes her.

You can download the Widex Moment App from the Google Play store.

PARRING AF DINE WIDEX MOMENT ™ HØREAPPARATER TIL EN ANDROID SMARTPHONE KAN GØRES PÅ TO MÅDER

1. Par via MOMENT appen: Dette kræver, at du har downloadet MOMENT appen til ANDROID.

2. Par via Bluetooth® menuen på den specifikke ANDROID telefon

PARRING I MOMENT APPEN

1. Fra MOMENT appens startskærm, vælg Kom Igang (Get started)

2. Vælg hvilken strømkilde dine høreapparater bruger, klik på det billede, som matcher dine høreapparater.

3. Sluk for høreapparaterne og tænd derefter igen ved at placere dem i opladeren i 3-5 sekunder eller ved at trykke på knappen i 3-5 sekunder for at slukke dem, og tryk derefter igen i 3-5 sekunder for at tænde dem igen.
- Vælg Næste

4. Vælg de tilgængelige høreapparater, og appen starter parringen

5. Vælg Par (Pair) for hvert høreapparat

6. Høreapparaterne er nu parret og listet under Mine høreapparater.

– Vælg Næste

7. Valgfrit: Samtykke til datapolitik.
At svare “Kom I gang” (Let's go) hjælper appen med at forbedre indstillingerne for høreapparater sammen med dig.

8. Opsætningen lykkedes.
Vælg OK

9. MOMENT App – hjemmeskærm

Du kan nu begynde at bruge dine parrede WIDEX MOMENT ™ høreapparater med MOMENT appen.

Enjoy the world of sound with WIDEX MOMENT™

PARRING I BLUETOOTH® MENUEN

Gå til indstillinger.

2. Vælg Bluetooth®

3. Sluk høreapparaterne - og tænd dem derefter igen. Tryk på knappen i 3-5 sekunder for at slukke dem, og tryk derefter på igen i 3-5 sekunder for at tænde dem igen.
Vælg dine høreapparater under Tilgængelige enheder for at parre dem med telefonen.

Vil du omdøbe høreapparaterne? - Vælg indstillingsikonet ved siden af navnet på høreapparater.

4. MOMENT App – hjemmeskærm

Du kan nu begynde at bruge dine parrede WIDEX MOMENT ™ høreapparater med MOMENT appen.

Enjoy the world of sound with WIDEX MOMENT™

Gå til toppen