TRENGER DU HJELP TIL WIDEX MOMENT-HØREAPPARATER

Finn svar på spørsmålene dine nedenfor, og finn enda flere svar i MOMENT-brukermanualen.

SJEKK FEILSØKING FOR DIN HØREAPPARATTYPE

HVIS DU HAR ET MOMENT-HØREAPPARAT MED BATTERI, KAN DU PRØVE Å:

Slå høreapparatene av og på ved å åpne og lukke batteriluken. Høreapparatet kobles til iPhone® på nytt.

Hvis ikke kan du se trinnene for ny sammenkobling av høreapparatene til telefonen i veiledningen

HVIS DU HAR ET WIDEX-HØREAPPARAT MED OPPLADBART BATTERI:

Trykk inn knappen på høreapparatet i seks sekunder for å slå det av og i nye seks sekunder for å slå det på igjen.

Hvis det fortsatt ikke er tilkoblet, kan du legge høreapparatene i laderen i 10 sekunder eller til det blinker grønt.

Gjenta dette på nytt hvis høreapparatene ikke kobler seg til automatisk etter første gang. Se i veiledningen hvis dette ikke hjelper.

TILKOBLINGSMULIGHETER ER EN DEL AV MANGE MENNESKERS HØRSELSOPPLEVELSE

Klikk nedenfor for å få tips til hvordan du kan optimalisere tilkoblingsopplevelsen.
Her kan du se MOMENT-brukermanualen

La en profesjonell hjelpe deg

Finn en audiograf i nærheten av deg.

Finn en klinikk

RELATERT INNHOLD