Widex app og kompabilitetsguide til høreapparater

Support, FAQ og kompatibilitets oversikt for Apple og Android enheter.

Slik parkobles Widex høreapparater med din iPhone
Slik gjenoppretter du parkoblingen mellom dine Widex høreapparater og iPhone
Slik avsluttes parkoblingen mellom dine Widex høreapparater og din iPhone
Slik oppdaterer du Widex MOMENT APP på din iPhone
Slik ser du hvilken modell og iOS versjon du har på din iPhone
Slik gjenopprettes parkoblingen til din Android mobil via Kontrollpanelet
Slik avsluttes parkoblingen mellom høreapparater & din Android mobil
Slik gjenopprettes parkoblingen til din Android mobil via Innstillings-menyen
Slik installeres og oppdateres Widex MOMENT APP på din Android mobil
Slik parkobles dine Widex høreapparater med Android mobil i Bluetooth-menyen

FINN UT HVILKE APPER OG APPLØSNINGER SOM PASSER MED DINE WIDEX HØREAPPARATER

• MOMENT-appen (for 2,4 GHz-modeller)
  • TONELINK app
  • COM-DEX app
  • ZEN TONES (Via MOMENT,- EVOKE-, BEYOND- eller ZEN Tinnitus-appen)
  • EVOKE app (for 2.4 gHz models)
  • TONELINK app
  • COM-DEX app
  • TV PLAY (via EVOKE app)
  • ZEN TONES (Via MOMENT, EVOKE, BEYOND or ZEN Tinnitus app)
  • BEYOND app
  • COM-DEX app
  • ZEN TONES (Via MOMENT, EVOKE, BEYOND or ZEN Tinnitus app)
  • COM-DEX app
  • ZEN TONES (Via MOMENT, EVOKE, BEYOND or ZEN Tinnitus app)

KONTAKT OSS

Telefon (10:00-14:00): 22 59 90 40E-post: post.no@widexsound.com

Høreapparater til service
Trenger du service på dine høreapparat kan du sende de til oss, på denne adressen:
Widex Norge AS
PB 9077 Grønland
0133 Oslo

NB! Husk å legge ved informasjon om hva som er galt, navn og fødselsdato, og hvilken adresse vi skal sende høreapparat i retur til.
Vi anbefaler å sende pakken med sporing.

Åpningstider
Vårt servicesenter i Lakkegata 53 er åpent mandag til fredag fra kl. 10:00-14:00.
Besøksadresse: Widex Norge AS, Lakkegata 53, 0187 Oslo
Vår telefon +47 22 59 90 40 er åpen mandag til fredag fra kl. 10:00- 14:00.