Hvordan pare dine høreapparater til en Android smarttelefon

FOR ALLE WIDEX MOMENT™ BLUETOOTH HØREAPPARATER

Widex MOMENT™ app er designet for å brukes med WIDEX MOMENT™ Bluetooth® høreapparat.

Med appen kan du kontrollere og sette personlige preferanser på lydjusteringene i høreapparatet.

Når du har paret telefonen og høreapparatene kan du streame lyd direkte fra din kompatible Android enhet. Du kan se en liste over kompatible enheter her: Widex

Du kan laste ned Widex Moment App fra Google Play store.

PARING AV DINE WIDEX MOMENT™ HØREAPPARAT TIL EN ANDROID SMARTTELEFON KAN GJØRES PÅ TO MÅTER

1. Paring via MOMENT App: Dette krever at du har lastet ned MOMENT App for ANDROID.

2. Paring via Bluetooth® meny på din ANDROID telefon.

PARING VIA MOMENT APP

1. Fra startskjermen i  MOMENT appen velg, Get started

2. Velg hvilken type høreapparat du bruker. Klikk på bildet som passer med dine høreapparat.

3. Skru dine høreapparat AV og  igjen ved å enten sette de i laderen i 5 sekunder eller ved å trykke på knappen i 5 sekunder for å skru de av, og deretter det samme for å skru de på.

– Velg Neste

4. Velg det tilgjengelige høreapparatet og appen vil starte paringen.

5. Velg Par for hvert høreapparat (venstre, høyre)

6. Dine høreapparat er nå paret og valgt som Mine høreapparat.
    – Velg Neste

7. Valgfritt: Samtykke til vår data policy.

Ved å samtykke “Let’s go” gjør at appen kan hjelpe til med å tilpasse høreapparatene til deg.

8. Oppsett vellykket.
Velg OK

9. MOMENT App – hjem skjerm

Du kan nå starte å bruke dine parede høreapparat med MOMENT app.

PAR VIA BLUETOOTH® MENYEN

1. Gå til Innstillinger
    – Velg Tilkoblinger

2. Velg Bluetooth®

3. Skru høreapparatene AV- og PÅ igjen. Hold inne knappen i 3-5 sekunder for å slå dem av, deretter holder du inne i 3-5 sekunder igjen for å slå dem på.

Velg dine høreapparater under Parede enheter for å koble dem sammen med telefonen.

Vil du bytte navn på høreapparatene? Velg ikonet for instillinger ved siden av høreapparatnavnet.

4. MOMENT App – hjem skjerm

Du kan nå starte å bruke dine parede høreapparater med MOMENT app.