Support - Widex MOMENT™-høreapparater

Find svarene på dine spørgsmål herunder, og få endnu flere svar i MOMENT brugervejledningen.

SE VENLIGST DIT HØREAPPARATSTYPE FOR FEJLFINDING

HVIS DU HAR ET MOMENT HØREAPPARAT MED BATTERIER, PRØV VENLIGST AT:

Sluk for høreapparaterne ved at åbne og lukke batterilågen. Høreapparatet skal tilsluttes igen til din iPhone®.

Hvis ikke, se trinene for at tilpasse dine høreapparater til din telefon i guiden.

HVIS DU HAR ET GENOPLADELIGT WIDEX HØREAPPARAT:

Tryk på knappen på høreapparatet i seks sekunder for at slukke det og igen i seks sekunder for at tænde det igen.

Hvis høreapparaterne stadig ikke er tilsluttet, skal du lægge høreapparaterne i opladeren i 10 sekunder, eller indtil lysene blinker grønt.

Gentag en anden gang, hvis høreapparaterne ikke automatisk tilsluttes efter første gang. Se guiden, hvis dette ikke virker.

KONNEKTIVITET ER EN DEL AF MENNESKERS HØREOPLEVELSER

For tips til at optimere din oplevelse med konnektivitet, klik herunder.
MOMENT brugervejledning

FÅ HJÆLP FRA EN PROFESSIONEL

Find din nærmeste høreklinik.

Find en høreklinik

RELATERET CONTENT