Widex support - Få hjælp til din høreapparat-app

Support, ofte stillede spørgsmål og kompatibilitetslister til Apple og Android enheder.

FIND APPS OG APP LØSNINGER, SOM PASSER MED DINE WIDEX HØREAPPARATER

• MOMENT/MAGNIFY app (for 2.4 gHz modeller)
  • TONELINK app
  • COM-DEX app
  • ZEN TONES (Via MOMENT, EVOKE, BEYOND eller ZEN Tinnitus app)
  • EVOKE app (for 2.4 gHz modeller)
  • TONELINK app
  • COM-DEX app
  • TV PLAY (via EVOKE app)
  • ZEN TONES (Via MOMENT, EVOKE, BEYOND eller ZEN Tinnitus app)
  • BEYOND app
  • COM-DEX app
  • ZEN TONES (Via MOMENT, EVOKE, BEYOND eller ZEN Tinnitus app)
  • COM-DEX app
  • ZEN TONES (Via MOMENT, EVOKE, BEYOND eller ZEN Tinnitus app)

Hvor finder jeg information?

Download en brochure, som viser hvor du kan finde information på apps og forbindelse.

Apps og forbindelse oversigt

Kom i kontakt med kundeservice

Telefon: 44 35 60 80
E-mail: servicecenter@widexsound.com

ÅBNINGSTIDER (telefon)

- Mandag: 12:30 - 14:30

- Tirsdag-fredag: 12:30 - 13:30

LAD EN PROFESSIONEL GUIDE DIG

Find en høreklinik nær dig.

Find en høreklinik
Gå til toppen