HUR DU PARAR DINA HÖRAPPARATER MED APPLE iOS SMARTPHONE

FÖR ALLA WIDEX MOMENT BLUETOOTH HÖRAPPARATER

MOMENT™ appen är designad för att användas tillsammans med dina WIDEX MOMENT™ Bluetooth® hörapparater.

Med appen kan du kontrollera och personalisera dina hörapparatsinställningar.

När du har parat dina hörapparater med din smartphone har du möjlighet att streama ljudet direkt till din kompatibla iOS enhet. Du hittar en lista över kompatibla telefoner på Widex hemsida

You can download the Widex Moment App from the Apple Store.

PARA VIA MENYN I INSTÄLLNINGAR

1. Gå til Inställningar (Settings) och sätt på Bluetooth®

2. Gå till Inställningar (Settings) > Tillgänglighet (Accessibility) > Hörapparater (Hearing Devices)

3. Sätt på dina hörapparater och stäng av dem igen.
iPhone ska kunna upptäcka dina hörapparater med Bluetooth om du håller dem i närheten av telefonen. När iPhone har hittat dina hörapparater så klickar du på hörapparaterna för att para.

4. Dina hörapparater är nu kopplade till telefonen.

Tänk på att du stänger av ”Play System Sound” på din mobil för att få den bästa upplevelsen av dina hörapparater.

5. iPhones meny för hörapparater kommer att visa att hörapparaterna är uppkopplade. Det är också i menyn som du kan finjustera ljudet och ändra program på dina hörapparater.

Vi rekommenderar att användare laddar ner WIDEX MOMENT App för att kunna kontrollera och finjustera inställningarna i hörapparaterna.

MOMENT Appen – hemskärm

Du kan nu börja använda dina parade WIDEX MOMENT hörapparater via MOMENT appen.

Enjoy the world of sound with WIDEX MOMENT™