HUR DU PARAR DINA HÖRAPPARATER TILL EN ANDROID SMARTPHONE

FÖR ALLA WIDEX MOMENT BLUETOOTH HÖRAPPARATER

Vår MOMENT app är designad för att användas tillsammans med WIDEX MOMENT Bluetooth hörapparater.

Med appen kan du kontrollera och personalisera dina hörapparater och ljud inställningar.

När du har parat dina hörapparater med din kompatibla Android smartphone kan du streama ljud direkt. En lista över kompatibla telefoner hittar du på Widex hemsidan.

Du kan ladda ner WIDEX MOMENT appen från Google Play Store.

DU KAN PARA DINA WIDEX MOMENT HÖRAPPARATER MED EN ANDROID SMARTPHONE PÅ TVÅ SÄTT

1. Para via MOMENT appen: Detta kräver att du har laddat ner MOMENT appen för en ANDROID telefon.

2. Para via Bluetooth: Du parar via Bluetooth menyn på din specifika ANDROID telefon.

PARA VIA MOMENT APPEN

1. Från MOMENT appens hemskärm väljer du STARTA (Get started)

2. Välj vilken kraftkälla som dina hörapparater använder genom att klicka på bilden som matchar med dina hörapparater.

3. Nu ska du stäng av hörapparaterna, och sedan sätta på dem igen. Du kan göra detta på två sätt för uppladdningsbara hörapparater. Det första alternativet är att placera hörapparaterna i laddaren 3-5 sekunder. Det andra alternativet är att du trycker på knappen på hörapparaterna i 3-5 sekunder för att stänga av och upprepar det för att sätta på hörapparaterna igen.

För hörapparater som använder batterier som kraftkälla, så ska du öppna och stänga batteridörren för att starta och stänga av dina hörapparater.
- Välj nästa

4. Välj de tillgängliga hörapparaterna i appen så kommer parningen att starta

5. Välj PARA (pair) för varje hörapparat

6. Hörapparaterna är nu parade och listade under MINA HÖRAPPARATER (My hearing aids)

- Välj nästa

7. Valfritt: Läs och godkänn vår data-policy.

Genom att godkänna (Let’s go) så kommer du göra så att appen kan förbättra dina inställningar i hörapparaterna allteftersom du använder dem.

8. Matchningen har lyckats
-
Välj okej

9. MOMENT Appen – hemskärmen

Du kan nu börja använda dina parade WIDEX MOMENT hörapparater med MOMENT appen.

Enjoy the world of sound with WIDEX MOMENT™

PARA VIA BLUETOOTH® MENYN

1. Gå til Inställningar (Settings)
    – Välj kopplingar (Connections)

2. Välj Bluetooth®

3. Stäng av dina hörapparater och sätt sedan på dem igen. För uppladdningsbara hörapparater trycker du på knappen i 3-5 sekunder för att stänga av och 3-5 sekunder igen för att sätta på dem.

Välj dina hörapparater under fliken TILLGÄNGLIGA ENHETER för att para dem med telefonen.

Vill du byta namn på dina hörapparater? Tryck då på symbolen för inställningar som är bredvid namnet på dina hörapparater.

4. MOMENT Appen – hemskärmen

Du kan nu börja använda dina parade WIDEX MOMENT hörapparater med MOMENT appen.

Enjoy the world of sound with WIDEX MOMENT™