ENHETENS KOMPABILITET

LISTA ÖVER KOMPABILITETSKRAV

Utöver den automatiska enhetskompabilitetskontrollen ovan, finns nedan de viktigaste kompatibilitetsförutsättningarna listade.

HÖRAPPARATSTRÖMNING

Strömma samtal, musik eller videor från din smartphone direkt till dina Widex Moment-/Widex Magnify-hörapparater utan behov av tillbehör.
Observera att strömningsprestandan kan variera beroende på telefonens tillverkare och modell.

Apple-enheter:

Widex hörapparater kan anslutas direkt till din iPhone, iPad eller iPod så att du kan strömma dina telefonsamtal och musik direkt till dina hörapparater. (Gäller från iPhone 5s, iPad generation 5, iPod touch generation 6)

Kontrollera om din telefon är kompatibel med att strömma ljud till Widex hörapparater.

Hörapparater tillverkade för iPhone

Android-enheter:

Med Widex-enheter är det nu även möjligt att streama direkt till Android-enheter via ASHA-standarden (Audio Streaming for Hearing Aids).

MOMENT APP / MAGNIFY APP

EVOKE APP / ENJOY APP

TONELINK APP

REMOTE CARE APP

COM-DEX APP

COM-DEX-appen kommer inte längra att uppdateras.

BEYOND APP

Widex Beyond-appen kommer inte längre att uppdateras.

NOTERA

Alla applösningar och hörapparater är designade och testade med ovan nämnda enheter och operativsystem.

Om din Apple- eller Android-enhet inte nämns i listan över enheter som stöds eller har ett operativsystem som inte stöds, garanteras inte appens funktionalitet. Kontakta din audionom för råd.

ENKLA STEG FÖR BÄTTRE HÖRSEL