LAITTEEN YHTEENSOPIVUUS

YHTEENSOPIVUUSTARKISTUSLISTA

Automaattisen laitteen yhteensopivuustarkistuksen lisäksi alla on lueteltu tärkeimmät yhteensopivuusvaatimukset.

KUULOKOJEIDEN SUORATOISTO

Suoratoista puheluita, musiikkia tai videoita suoraan älypuhelimestasi Widex Moment / Widex Magnify -kuulokojeisiisi ilman tarvikkeita.
Huomaa, että suoratoiston suorituskyky voi vaihdella puhelimen valmistajan / mallin mukaan.

Apple-laitteet:

Widex-laitteiden avulla voit nyt suoratoistaa suoraan myös Android-laitteisiin ASHA (Audio Streaming for Hearing Aids) -standardin avulla.

Made for iPhone-kuulokojeet

Android-laitteet:

Widex-laitteiden avulla voit nyt suoratoistaa suoraan myös Android-laitteisiin ASHA (Audio Streaming for Hearing Aids) -standardin avulla.

MOMENT-SOVELLUS / MAGNIFY-SOVELLUS

EVOKE-SOVELLUS / ENJOY-SOVELLUS

TONELINK-SOVELLUS

REMOTE CARE -SOVELLUS

COM-DEX-SOVELLUS

COM-DEX-sovellusta ei enää päivitetä.

BEYOND-SOVELLUS

Widex Beyond -sovellusta ei enää päivitetä.

HUOMAUTUS

Kaikki sovellusratkaisut ja kuulokojeet on suunniteltu ja testattu edellä mainittujen laitteiden ja käyttöjärjestelmien kanssa.

Jos Apple- tai Android-laitettasi ei ole mainittu tuettujen laitteiden luettelossa tai siinä on ei-tuettu käyttöjärjestelmä, sovelluksen toiminnallisuutta ei voida taata. Ota yhteyttä kuulonhoitajaasi saadaksesi neuvoja.

ASTU KOHTI PAREMPAA KUULOA

Siirry alkuun